S.B.

Human Design Analyse door Sonja Beijering

Het Human Design Systeem is een systeem voor zelfinzicht, zelfkennis en zelfliefde. Het laat zien hoe wij ontworpen zijn als mens. Door z’n uitzonderlijke detaillering en gelaagdheid laat het zien hoe uniek iedereen is. Het systeem is een synthese tussen oude en moderne wetenschappelijke en esoterische stromingen. De I-Tjing, de kabbala, het chakra systeem, astrologie, biochemie, DNA genetica en kwantummechanica zijn erin terug te vinden.
Een Human Design kaart wordt gemaakt aan de hand van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd. Het lijkt op een stroomdiagram met connecties en activeringen tussen negen centra. Hierop is af te lezen hoe specifieke energiestromen zich gedragen in jouw lichaam. Een reading van jouw kaart vertelt je hoe je het beste beslissingen kunt nemen die gezond zijn voor jou, en daarin is iedereen uniek. Het laat zien wat jouw rol is in het leven, waar je talenten liggen en hoe je die het beste naar buiten kunt brengen.
Ook is zichtbaar waar je grootste conditioneringen liggen en waar je dus kunt verdwalen in het leven.
Een Human Design Reading geeft je diep inzicht in hoe je ontworpen bent als mens. Het geeft je een gebruiksaanwijzing voor je authentieke zelf en de sleutels om op een  praktische en alledaagse manier het beste uit het leven te halen.
Sonja is gecertificeerd Human Design Analist en coach en heeft een rijke ervaring met het geven van professionele HD consulten.
Boek een Persoonljike Foundation Reading voor120,00.
Dat is een Human Design Consult van 90 minuten met een uitgebreid en gedetailleerd overzicht van en inzicht in de details  van jouw Human Design. Je krijgt na afloop een MP3 opname en een handige geïllustreerde samenvatting van de belangrijkste aspecten van jouw HD toegestuurd.
Wanneer je al eens een Human Design consult hebt gehad en je wilt een Verdiepingsconsult, kan dit ook. Van te voren bespreken we op welke aspecten je dieper wilt ingaan.

 

Sonja Beijering is o.h.a. de eerste vrijdag van elke maand aanwezig in de Frontier Bookshop voor het geven van consulten, maar in juli is zij beschikbaar op de 14e en de 28e en in augustus op de 4e en 18e.
Consulttijden:
van 11 tot 12:30 uur,
van 13 tot 14:30 uur en
van 15 tot 16:30 uur.
De tijden die daarentegen hier onder in de kalender worden aangegeven zijn níet correct (wegens een tijdelijk foutje in de programmatuur…)

 

 

Indien u een afspraak wilt maken, dan kunt u dit d.m.v. onderstaande formulier doen.

De afspraak betreft de volgende activiteit:

Ons rooster voor juni 2017

Klik op een vrije dag voor het maken van een afspraak.
 
MaDiWoDoVrZaZo
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
MaDiWoDoVrZaZo

Vrij Bezet Niet mogelijk 


Controleert u hieronder de details van de afspraak en bevestig deze:Mijn Afspraken

ActiviteitConsulentDatum/tijdStatusAnnuleren
Geen afspraken